Rest in peace, jag älskar dig!<3♥

R.I.P. Rex, jag älskar dig!

Jag tror du var den första hästen jag red, någonsin. Du fick mig att gilla det, tänk om jag skulle ha ridit ngn annan- då kanske jag inte skulle ha fortsättit. Du var min favorithäst i Karlstad, du och Wiliam.
Åååh, älskling jag saknar dig. Senast jag såg dig var för snart 4 år sen tänk vad snabbt det går.

Du fick mig att fortsätta, vilja komma till stallet varje lördag. Dududu! Ingen annan, utan DU!

Kommer ihåg för 2-3 år sen, när jag fick reda på att Wiliam hade dött av kolik. Gud så jag grät. Men jag tänkte "Jag har iaf Rex kvar, underbara Rex. Söta, snälla, bästa Rex!" Men nu har du lämnat oss för att va med dina kompisar, på de för evigt gröna ängarna. Libling H, Wiliam, Exet är bara en del av de. Usch, att livet måste vara så orättvist.

Du var/är älskad av alla. Jag tycker extremt synd om de som inte fick lära känna dig. För du var underbar. Jag önska jag fick träffa dig en sista gång, 4 år är en lång tid... Baby, lova att vänta på mig där uppe!

Vila i frid, jag älskar dig och jag saknar dig. R.I.P. :'( Du är underbar, det kommer du alltid att vara! Jag avgudar dig, det har jag alltid gjort. ♥ ♦


"SÅ GÖR VI!!"

För ett tag sen drog Marre hem. Shit vad kul vi hade!
Vi åkte spark, och typ pulka.

När vi åker spark och jag sitter:

Jag: "NEJ VÄNTA JAG KOM PÅ AS BRA IDÉ!!" *ställer migupp och vi åker i världens fart*
Marre: *kollar på mig*
Jag: "Jomen om vi gör såhär, och sådär så kan vi åka pulka samtidigt!!!!"
Marre: "JA SÅ GÖR VI"

Just precis- lyckat? Njo, men sen när är alla mina idéer lyckade? Men vi hade såååååååååååååååååå kul :--D HAHA :--D

Om 10 min börjar melodifestivalen! So byye, kisses to you all ♦


Grattis syster!

Goderdag!

Idag är det inte vilken dag som helst, utan min syster fyller 19 år! Grattis, jag älskar dig! Tänk vad gammal hon är. Myndig i ett år.

Snart ska jag äta mat, sen vet jag inte vad som händer... Aja, det går som det går.

Jag har blivit helt beroende av MARIOCART! Det är as kul :--) Just nu lyssnar jag på Westlife- What about now, jag älskar den låten. Väntar på att msn ska sluta lagga gör jag också...

Äh, jag ska nog logga av datorn. För vi ska äta sen kanske jag ska hitta på något med mina kompanjoner eller köra MARIOCART!

BYEEEEEEEEEEEEEEEE! ♦

Grattis syster!

Goderdag!

Idag är det inte vilken dag som helst, utan min syster fyller 19 år! Grattis, jag älskar dig! Tänk vad gammal hon är. Myndig i ett år.

Snart ska jag äta mat, sen vet jag inte vad som händer... Aja, det går som det går.

Jag har blivit helt beroende av MARIOCART! Det är as kul :--) Just nu lyssnar jag på Westlife- What about now, jag älskar den låten. Väntar på att msn ska sluta lagga gör jag också...

Äh, jag ska nog logga av datorn. För vi ska äta sen kanske jag ska hitta på något med mina kompanjoner eller köra MARIOCART!

BYEEEEEEEEEEEEEEEE! ♦

...

Jag vet att jag vart lite off, men haft en massa skit som hänt/händer. Jag  tänker inte be om ursäkt, för det är inte någons fel att det händer- eller jo någons fel är det ju, men aja tänker inte ta upp det här.

Och nej, pallar inte ta dagen, förutom att jag vart med LolloK och Linnéa,  engelska prov, slutade 5-10 över 12, en del i min klass slutade 10 i 11, avis, nu har jag lov... hoppas ni fatta, för det var bara en liten liten- tro mig det var verkligen en LITEN sammanfattning.

Ska inte säga att jag ska blogga mera eller lägga in bilder osv. för jag har förståt, att det kommer ta upp min tid, min ork och min kraft. Även en massa andra saker- som jag måste göra för att inte tappa förståndet & läxor och skit...

Nu ska jag nog gå ner och spela Mariokart med bror och mamma och kanske någon mer som är där nere.

Puss...♦


Tjululu!

Tjena, jag har inte bloggat idag för jag har jobbat med min inlämningsuppgift, som ska in senast på fredag. Jag skulle bara skriva rent och sådant. Så nu sitter mina söta änglar Linnéa och Lovisa och läser de! Mariam och Caiza är 2 andra änglar som läst de, sen är det en massa mer. Jag älskar er!♥ Tack, tack tusen tack.
'
I skolan hade vi bara 3 lektioner, väldigt slappa också, sen åkte vi pulka(underbaraste klassen)! Där hände en massa och ja... Jarmos urgulliga barnbarn kom förbi baken med hans mamma och farmor(Jarmos wife). När vi gick tillbaka hängde lillen(barnbarnet) med, så när vi höll på och fixa med kakorna som hade kommit, så hjälpte han mig! Han var as gullig. Hihi, och Mille(barnet) tyckte Mariam var läskig.
'
Mariam: Kan jag få en kram?
Mille: Näää*och sprang ifrån*
'
Men han satt i mitt knä. Jag bara satt där och prata med han, sen satte han sig i mitt knä! Urgullig kille.
-
Vi hörs imorgon kväll. Om jag överlever.. vi ska sjunga istället för att spela teater för att öva på sångerna. Och jag kan inte sjunga :-). Sen ska möta Linnéa och efter det går vi till hårateljén, för jag ska klippa mig. I söndags var det 3 månader sen sist- shit! Aja, hörs!
Bilderna från idag är fort. på kameran, kommer in snart.♦

HELDAG! :-)

Hej. Orkade inte skriva något igår, för blablabla.
'
Idag hade vi heldag med teatern! As kul. Jag orkar inte skriva- förutom lite- vad vi gjorde, för jag har berättat det 1000000 ggr till olika människor. Haha!
Men vi jobbade iaf med kropps språket. Vi jobbade även med att improvisera och våra karaktärers identitet osv. Sen gjorde vi en massa mer.
'
De "nya" punkarna var också med! Vi saknade 3 punkare och lite mer. Så nu har några hoppat in. Skönt nog för mig visste jag lite sådär smått vilka de var, sen tidigare. Dock kände jag de inte så bra, men vi hade kul och skratta jätte mycket :-) Kommer nog funka väldigt bra...
-
Hade iaf en bra dag! Slutade även 1 h tidigare än vanligt, det gillar jag!
Hände en massa mer.. men aja!  Byye♦

URGGHHH!!!

Sorry, men jag kan inte lägga upp ett upp/ner inlägg idag.

Blogg.se är skit segt! :(, Förvånnar det någon? Urghh. Aja, lägger in det någon gång. 

Lägger inte upp något mer ikväll. Sov gott sötnosar! God natt ♦

Oh no!!

Tjena, blev inte Marre idag. Nåja, kollade på VD och gick ner till aspis. Sen har jag bara tagit det lugnt.
-
Skola imorgon. Känner jag ångest? Njo, lite. Kanske inte blir stallet, får se om vi får den *host* fina *host* snöstormen igen. Urghh!
.
Ska in med upp/ner inlägg snart. Sedan blir det att krypa ner i soffan och kolla på Greek! Vi ska äta något tacos liknande, och ikväll kommer syster hem. Hon har ju vart i Karlstad och hälsat på. Har saknat henne, men har varit skönt att kunna gå igenom hennes kläder utan att hon klagar. Oj, shh! Säg inte det. :-)
-
Pussar//Sofia♦

VAMPIRE DIARIES! :--D

Godmorgon kära läsare!
'
Nu väntar jag på att "Vampire Diaries" ska börja. Kollar på webb tv eftersom Glee och VD är på samtidigt...
Senare ska jag antagligen vara med Marre. Frågan är bara vad vi ska göra eftersom det har snöat MINST en meter här. Och ska antagligen bli mer snö i veckan. Great! Flera snöstormar, vi hade en igår som höll sig hela dagen.
-
Kan vänta tills sportlovet är slut, men sen ska det bort!
Ni får ha en trevlig dag för nu börjar det! :--)

Bilderna från bl a idag!

Kollade just igenom bilderna och såg att det var bara 1 som dög. Inte så bra den heller, men jag hade SÄMST plats! + jag och kameran var inte riktigt överäns hela tiden *host*. Så jag slänger in lite andra bilder :-) Klicka på de för att få dem att bli större!

 <-- Ni förstår att bilderna inte blev så bra.. STRIPEOUT- iaf 3st i från bandet ;-)

 Linnéa<3


 Lovisa<3


Mer bilder kommer imorgon. För blogg.se är verkligen S-E-G-T just nu. Och en liten Sofia är trött. Ska nog krya ner i sängen och sova. Vi hörs sötnosar! Snartsnartsnart kommer ett videoinlägg- I hope. Puss sov gott.♦

Åååh.. hennes röst asså!

Idag var jag i stallet, sedan åkte jag och pappa och hämta Mariam.

Sen åkte vi till medborgarhuset och kolla på Orkestern och STRIPEOUT!!
Jag sa till Marre att jag höll på att börja gråta för Lovisa sjöng så bra. Dock tror jag hon hörde fel för hon gjorde världens min xD haha, sötan då! Iaf, De rekomenderas Verkligen! De var as bra :--)

Sen gick jag och Marre till konsum, för det var världens SNÖSTORM så vi hade ingen lust att gå hem. Sedan kom pappa och *host* jag och Marre höll på att DÖ av skratt på vägen hem *host*

Ska hämta kameran och sladden, sedan kommer det upp Billlder!! 8')

Be right back! Juste ny kategori igen... =') Love/Sofia♦


Is it worth it?

Ni vet den där känslan där man bara har fått nog?

Det är dittåt jag är på väg, om jag inte redan är där. Jobbig känsla, skit jobbig. Det känns som om alla kommer svika mig, jag isolerar mig mer och mer från världen - tills det blir för mycket dvs. då puttas jag rakt in igen och då börjar det om igen... 

Vad som gör att jag känner så här är väldigt mycket, bl a min knäskada. Det gör så j*kla ont! Ibland undrar jag om denna smärta gör det värt att leva. Folk säger dag in och dag ut "Du har precis fått ditt liv tillbaka, gör inte så du förlorar det igen!" 

Men gissa vad? Jag har inte fått mitt liv tillbaka, jag gömmer bara vad jag känner. Vet inte om jag någonsin kommer bli bra, om jag kommer "få tbx mitt liv". Det känns som om mitt liv försvann den 9/3 2009.  Om jag visste att jag skulle förlora mitt liv skulle jag Aldrig, någonsin, gått ut på den där vallen! Hade aldrig kört "herran på teppan". Önskar att någon hade stoppat mig. För jag lever i ett hel*ete just nu. Det har jag gjort i snart 1 år och dragit ner de som är nära mig i vad jag gjort.

Vad-som-helst, seriöst jag skulle göra nästan vad som helst för att komma bort från detta skit liv! Det jag gjorde har skadat de runt om mig, det har skadat mig och många många mer.

Dag för dag, sedan det började, har jag inte kunnat göra vad jag annars skulle ha gjort. Knät orkar inte så mycket.

Ni tänker säkert "Ammen sluta klaga gå till doktorn!!" Men vet ni vad? DE KAN INTE GÖRA NÅGOT! Jag lever i helv*tet som ingen kan ta mig ur! Jag gråter, jag skriker, jag måste ha någon sorts hjälp för att jag ska kunna få tbx mitt liv. Ser ingen det? Eller orkar de inte bry sig?!

Det känns som om mitt liv är förlorat för alltid! And that suks!

Is this pain worth living for?!

Ingen rubrik...

Godermorgon!

Igår fick bloggen en ny kategori. Jag vet seriöst inte varför men kände fört! Hahaha...
Idag ska jag först upp till stallet och sedan ska jag, Marre och kanske Linnéa till medborgarhuset för att kolla på STRIPEOUT!!

Jag orkar inte skriva mer, jag vet att jag inte skrivit mycket på senaste tid. Men det är saker som händer och jag pallar inte med det då..Hoppas ni förstår. ♦

Fem över fem :--) FREDAGG!!

Tjena, fredag igen- Sofia älskar det! Och som vanligt på fredagar så är jag med LovisaK och Linnéa. Väldigt trevligt- I think?! HAHAHA, men det är det ju alltid. Bilderna får räcka tills ikväll!

Klicka på bilderna för att få de större (--:

 Linnéa gör "Loser" till sig själv. Vi kan inte hålla med, du är bäst gumman!

 Lovisa och Linnéa- Jag älskar er.

 Samma (--: Bara fina miner!!! =D

 skit ungen själv :--)

 Igga mej =D HIHI- LLS är BÄST. För alltid vi 3 babes ♥

Ha en trevlig fredagkväll!♦


Jag klarade det!

Tjena, torsdag idag då.

Skola, matte, franska, bild- mycket roligt.. ehm grupp 1 är bäst! Vi klarar inget utan Emma :o KOM TILLBAKA!! Krya på dej :-), lunch, matte, gympa det var simmning. Jag klarade av att simma 40 längder! Applåd till mig. Haha, nej men jag är ganska stolt. Kände dock efter att benen inte orkade gå efter och det kändes som om jag skulle svimma. Tur nog gjorde jag inte det. Sedan hade vi EPT, var ingen teater idag :-( Så jag jobbade med matte läxan, I think.

Sedan va jag med Mariam, vi gjorde inte så mycket-nej... :-)
Imorgon så ska jag va med Linnéa och kanske Loviisa! Och vi har engelska läxförhör, franska prov OCH matte läxa... Något mer? Det var det säkert.. Smart flikkka ;-)

Dagen efter det är det lördag, då ska jag va med Marre&Linnéa, vi ska se STRIPEOUT!! Woooohoo! Ni som undrar vad det är, så äre ett band. :--) TrevligtTrevligt! På söndag ska jag nog hitta på något med Marre, och kanske några mera?!

Nu ska snart systern min ha datorn, och jag måste plugga lite till innan jag ska se på Glee!! Jag älskar det pogramet. ♦


Höhö...

Tjena, Linnéa har nyss åkt hem.
-
Haha, idag har det inte hänt så mycket, varit sjukt seg dag. Och har ingen lust att skriva något dock...
-
Puss och kram skumbanan nu måste jag göra ma-läxan.. ♦

Semlor ♥ Sofia

Semeldagen = Semlooor!
-
Njo, jag ska snart upp och äta semlor. Gottgottgott! Och ja, de ska vara utan mandelmassa :-)
-
Vi hörs om en stund! Kramis ♦

Sitter hos...

Farmor just nu och väntar på att pappa ska hämta mig.
Igår:
Slutet av ridningen var så fail! (Vi red barbacka):
Jag: "Kan inte någon ramla av snart, jag vill ha tårta nästa gång!!!"
Alla andra: "Men då kan ju du ta och ramla av, så vi får tårta!!" =)
Ca 5 min. efter skulle vi göra kaptelsvälning(stavning:-s). Vad tror ni händer? Jodå, just precis. Jag ramlar av!
Nej nu kommer min pappi, vi hörs när jag är hemma puss på er♦

Sjukhuset...

Hejssan, för en halvtimme sedan kom jag hem från v-ås. Var på sjukhuset dåda.

Fick en massa mer mediciner, och så.

Jag orkar inte skriva något mer, är för trött. See You Later Aligater! :--D♦


Alla hjärtans dag, den bästa!

Hejsan!
Hitta min kamera sladd, så nu kommer bilder.
'
Om dagen:
.
Perfekt! Först baka jag och sådant, sedan vid halv 4 mötte jag Marre. Vi gick hem till mig och hon lärde mig lite om designen och hur man la upp videoklipp, tog kort, spelade in videor osv.. :-). Sedan vid kvart över fyra, eller något sånt, kom Linnéa och Lovisa. Först  satt vi nere och bara pratade. Efter ett tag hämtade jag sokerkakan! Då spelade vi också wii.
,
Halv 6 gick vi ut och åkte spark(heter det så?). Det var skit kul! Vi körde i lite olika lag. Nedför backen(lite längre bort) och sen upp igen. Så kul vi hade. HAHA. Blev helt slut på energi, men det måste göras om! Vid sådana tillfällen är det bra att på en stor backe :-). Jag älskar er girls!
-
Kommer bara bilder från idag. På onsdag I hope kommer mera.
-
-
Orkar inte  lägga upp flera bilder, vi hörs iaf ♦

Jag diggar....

Denna låten! "I'd come for you, no one but you. I'd lie, it's true. You know I always come for you"(eller något sådant) Me love!

Sokerkaka!

Tjena, har precis tagit ut sokerkakorna (2 st) ur ugnen!
Senare kommer Linnéa, Marre och Lovisa K hem till mig, tror jag. Eller så ska vi till någon av de. Men först och främst ska Lovisa sluta sin fotbollsträning, men vi vet inte när den slutar ;-). Haha...

Glad Alla Hjärtans Dag!



Godmorgon, kort inlägg nu..

Ska snart gå och duscha och sedan ska jag baka! Imorse vaknade jag ganska tidigt och sedan spelade jag och bror min DS. Haha.

Nej nu måste jag kila. Ha en bra alla hjärtans dag!

     Kram och puss på er!♦


Saturdays sista inlägg

Erik Saade och Andreas Johnson gick vidare direkt till finalen ikväll! Själv tycker jag att Bara Eriks låt(Manboy) var bra. Riktigt synd att det inte var flera bra ikväll...



Erik Saade! Han är faktiskt söt. :$

Imorgon är det alla hjärtans dag! Årets underbaraste dag, "då man får äta små gulliga cupcakes,och ibland får man cupcakes med små gulliga Prydnadssaker på!" Njo, så sa absolut inte jag förut(eller något sånt). Menade inte prydnadssaker, menade.. okej kommer inte på vad det heter :-) Jag ska i alla fall spendera min söndag(alla ♥:ans dag) med några kompisar! Vi ska baka och fika hemma hos någon, eller något sånt.

Jag tror jag skriver ett inlägg imorgon, på morgonen. Annars hörs vi väll imorgon kväll.

Om vi inte hörs får ni ha en bra alla hjärtans dag! Och spendera den med folk ni tycker om eller den ni tycker om/gillar/älskar. ;-)

                                                                           Love//Sofia ♦


Arrrrgggh!!!!

Fixar designen imorgon, höll på att fixa den. Men sen så börja det dampa sig och allt...

Och nu ska jag kolla på Melodifestivalen! Erik Saade är först ut. Tror jag hejar på han också =)



Bjuder på dessa "finfina" bilder! Lägger in mer senare.. ha en bra lördagskväll!

Pussar och Kyssar//Sofia ♦


YeeeeeeeeeS! :-)

Tjena!

För en stund sen kom jag hem från skidbacken. Jag och pappa(mest pappa) lärde Marre att åka. Hon är skit duktig! Bra jobbat gumman. Det gick väldigt bra för mig också tycker jag.

Snart ska jag gå och hämta bror min, för kl 6 kommer farfar. Vi ska äta hans sena födelsedagsmiddag! :-)

Hoppas ni haft en bra lördag, det har jag! Den har vart asgrym hittils. Nu ska jag gå och hämta bror, eller så fixar jag designen. Haha! (-:

Tips om kategorier och vad jag kan skriva om? KommenteraKommenteraKommentera :-)

Marre bjussar på bilderna




Gällande designen... ;-)

Okej, ni får stå ut med denna bloggdesign tills jag kan logga in igen, ska gå nu!

Är mycket kvar jag måste fixa, men jag är nog rätt nöjd hittils! :-) Sen ska jag nog också börja lägga in mer bilder, och göra mer "Kategorier" osv...   =) Pusses ♦

Bloggdesiiign...

Godermorgon! Lördag underbara lördag!

Om det blir något konstigt med bloggen, så är det för att jag ska försöka göra en ny blogg design.


Vi hörs sötnosar ♦

Kan.....Ske!

Goddag, orkar inte med ett långt inlägg.. tror jag.
'
För snart en timme sedan kom jag hem från Lovisa!
'
På håltimmen gick Malin,Kristin, Mariam och jag till Sicilia (stavning?). För att.. ja? Äta pizza! Eller jag och Marre delade på en kebabtalrik*host* sedan började Malin-normal som hon är- att kasta pommes! HAHA så vi hade vårt "lilla" krig. När vi gick där ifrån sa en som jobbade där "De ba kastade pommes" eller något sånt- pinsamt värre!
'
Sen efter skolan gick jag till sture, fick sällskap med Malin, som skulle till stan, och Moa som också skulle till sture! Då vi fick joina svenska lektionen- för de skulle kolla på film. Sen började vi gå mot stan, då kom "kundvagns-pojken"(Oskar) springande för han var nära på att missa bussen. Vilket han gjorde. Stackarn! Då han gjorde en liten rolig grej^^
'
Så han fick va med Linnéa, Lovisa och mig tills nästa buss kom. Vi gick först till sminkaffären(?). Lovisa skulle köpa present till sin syster! Då var vi lagom konstiga. "MÖGEL NÄSA"- HAHAH(-: . Dock gick jag ut efter några minuter, blev för mycket parfym. Så jag och Linnéa gick till expert. Efter någon minut kom Lovisa och Oskar. Då skojade vi lite och sen gick vi till konsum, I think. Och då mötte jag en mycket *HOST* trevlig *HOST* hockeyhandske.
'
Sen gick vi till stationens lilla café och satt där i ca en halvtimme. Skojade, tog kort, skämtade osv. Sen gick vi runt i station, då stod vi mellan 2 dörrar och då bestämde sig "kundvagns-pojken" för att kolla vad som hände om man tog sitt huvud mellan dörrarna (det var 2 par el-dörrar). Lyckat ;-)
'
Jao....Ring! Jo...Hanna! Grr...Is! Bra..go! Åååh jag har fått det på hjärnan!
'
Sen gjorde vi annat, sen kom bussen. Då drog Lovisa, Linnéa och jag hem till Lovisa! (-: Där var vi lite *host* ja som vi är. Jag var Agent 007- James, James Bond. HIHI. Sen gjorde vi filmer, tog kort, kollade på kort/filmerna osv. :--D Sen snackade vi också en massa.
'
HIHI okej, dagen kanske inte exakt var så, men nästan! :-D Typ... Nej nu ska jag hitta på något annat.. oj då blev ganska långt inlägg endå! :-)
'
Imorgon tror jag att jag ska va med Marre och sen kanske skidbacken! Vi hörs, Love ♦

TORsDaG :--)

Hej :-)

Skolan var oändligt dryg idag. Men teatern gick väldigt (för) snabbt! Inte långt kvar nu till premiär!! Mindre än 4månader, vilket går sjukt snabbt. Efter va jag med Linnéa och Lovisa! Vi gick först till bibblan och sedan till stationen. Sen skulle Lovisa dra, för hon skulle på sånglektion. Eller något sånt :-).

Då drog jag och Linnéa hem till mig. Vi gjorde typ inget. Haha!

Rolig dag, tack babes för en bra dag, jag älskar er! Bild regn kommer när min kamerasladd är återfunnen! Ska nog leta efter den snart- den har ju vart borta i snart 1 vecka(imorgon) :-o tror jag iaf. ♦


HAHAHAH!!!

Glömde att säga förut, att när jag och Marre var ute och sålde, plinga vi hos några invandrare. Och då skulle de översätta till sin pappa, istället för att säga kakor sa de KÖKSSAKER!!! AHAHHAH, Marre sa det(hon snackar också arabiska). Tyckte det va lite kul, lixom "Hej vi säljer kastruller-vill du köpa?" =))

HAHAHAH =)



Använd bild, men jag älskar den! Jag älskar dig bruttan♥

Nu ska jag gå och kolla på film! Vi hörs imorgon puss ♦

Hello my dear.

Har nyss vart ute och sålt kakor! Trevligt, I think.. Blev iaf as kall och allt efter ett tag! Kanske borde ta på mig mera kläder?

Tandläkaren tyckte att jag hade bra tänder! :-) Och efter det skulle vi till banken, men då var vi tvungna att ta nytt kort, för det var för litet det vi hade.. Så då drog vi till expert, tog kort och skit. Sen så var det ingen idé att gå tillbaka till banken- för de stängde typ när vi gått.

Imorgon ska vi elektrisera hår på fysiken- tror jag det är! HAHAHAHAHHHAHAHAH. Sen efter skolan ska jag träffa Lovisa och Linnéa. =D

Saknar min kamerasladd. Så jag lägger upp en webbbild. Inte lika bra, menmen...
   ♦


-Blame it on the beat!

Godmorgon, om man nu kan säga det så här dags... (-: Vi är lediga idag!
Sov extremt dåligt inatt, hoppas ni sov bättre. I en dröm var en råtta med i. Jag hatar råttor och fick värsta rycken och trodde det var råttor i hela huset... USSCH!!!
Deppdeppdepp, och jag vet inte änns varför. Känns som om något dåligt kommer hända, snart. Nej, jag pallar inte med ett till depp inlägg...

Ska snart till tandläkaren, och efter det ska vi till banken! Sedan ska jag vara med Mariam. Jag hoppas på att jag hittar min kamerasladd idag, så att jag kan lägga upp nya bilder! Blir nog ett sådant långt inlägg, och kanske nya "kategorier" (-:
Vi hörs♦

Tuesday...

Hejssan!
I skolan var jag och Marre väldigt lyckade? Nej.. skulle inte tro det. Sen innan so:n så gjorde Lovisa en inbakad fläta i mitt hår.. dock irritera hon sig på att jag har upp klippt! På slöjden så ska jag börja göra en klänning, som båda Marre och Lovisa också ska kunna använda, tror jag =) hahha... sen hände en massa mer^^
Alla var iaf jätte flummiga och trötta?!
Efter skolan drog jag till farmor, för att plugga... blev massa fika ätande också =). ¨
Imorgon ska jag till tandläkaren och va med Mariam?! So long time ago...
Jag vet inte vad jag ska skriva... hm...
Asså jag hatar dig. Du svek så sjukt mycket! Sen tror du att du kan bli förlåten utan att ha sagt förlåt? Skulle inte tro det! Du var så fejk hela tiden och vi litade på dig... Jag är så besviken. Jag trodde Inte detta om dig. Jag hade väll antagligen fel..  ♦

Första gången på 4 månader....

Hejssan!

Jag tyckte ridningen gick väldigt bra. Med tanke på att:

 1. Det var hoppning- och jag har inte hoppat på över ca 4 månader (folk frågar varför.. kan ju säga att det är pga knäskadan..)

och
2. På gympan hade vi ngn trampolin grejs, så mitt knä var lite som det var.

Erika tyckte också att det gick bra :-). Hector(heesten) var jätte duktig, förutom när man skulle in på volterna.. Ja ehm.. då var han väldigt trevlig? haha.. Men han fick inte som han ville ;-)

Resten av dagen var seg... Suck jag hatar sega dagar.. ♦

Upp VS. Ner

Nu ska det nog bli den varianten, jag ska köra med ett tag.. You'll learn :-)

= Upp

= Ner

 

 

Strömmen går

Rubriken säger sig själv, gör den inte det? Helt plötsligt blir allt helt mörkt.. Man håller på med något t.ex. plattar håret och då går strömmen.. Hur snyggt skulle det va, -om man kom till skolan med halva håret rakt, och andra lockig- på en skala från 1-10. Just precis, inte speciellt.

 

Friluftsdagar

Detta gillar jag! Vet inte riktigt varför, bara är så. Vara ute, kunna snacka nästan hur mycket som helst, det man gör.. Ja det mesta med friluftsdagar gillar jag! (-:


Hästar/Rida

Detta har en "tumme upp" skrivet i rubriken. Världens underbaraste känsla, att få sitta på hästens rygg. Eller bara vara i spiltan/boxen. Om man t.ex. har haft en dålig dag så hjälper det bara man går in i stallet- man mår alltid lite bättre!


Hockey handskar

Får en stor fett NERÅT tumme.. Ja en del vet varför. Jag är livsrädd för sådana, nu när det "hände" en sak :-) Kan låta hur barnsligt som helst och allt, men det är bara så det är... haha! Jag låter lite patetisk tycker ni inte det? Aja.. (-;


Tandläkaren på Studiedagar!

Usch! Mitt på dagen också, så man hinner inte göra något nästan. Nej, det gillar vi inte. Har studiedag på onsdag- jo vad ska man göra då? Just det.. till tandläkaren, mitt på dagen... Hoppas de inte klagar på mina tänder, dock har de aldrig gjort det så det ska väll inte vara några problem!


Disney- filmer!!!!!

Ingen hade väll trott att det skulle få en neråt tumme?! Vem kan dissa Disney-filmer? Jag älskar verkligen de. Tarzan, Lady Och Lufsen, De 101 Dalmatinerna, de är bara 3 exempel på minst 10 000 bra disney-filmer! Stunder man alltid kommer att minas.. Jag ♥ Disney-filmer = Sant



101 (-;

Mitt hundra första inlägg!
Godmorgon föresten. Sovit gott? Det har jag. Linnéa och jag har precis slagit vad:
Sofia'          Sigmund Persson.. says:
varför ska du lära känna adam   <3
nej fyfan! jag vägrar låta dig känna han! =) hHAAHHAHAH
Linnea says:
jo , jag ska bli bvfa med han !  <3
Sofia'          Sigmund Persson.. says:
om du blir det går jag fram till en kille(du får välja) och kramar han.... xD<3
Linnea says:
aah , ska vi slå vad om jag blir tsm med anton? xD<3
Sofia'          Sigmund Persson.. says:
om du blir bv med adam, går jag fram till en kille som du väljer och kramar han... =)<3
Sofia'          Sigmund Persson.. (Jag)says:
varför ska du lära känna ****   <3
nej fyfan! jag vägrar låta dig känna han! =) hHAAHHAHAH
Linnea says:
jo , jag ska bli bvfa med han !  <3
Sofia'          Sigmund Persson..(Jag) says:
om du blir det går jag fram till en kille(du får välja) och kramar han.... xD<3
Linnea says:
aah , ska vi slå vad om jag blir tsm med *****? xD<3
Sofia'          Sigmund Persson..(Jag) says:
om du blir bv med ****, går jag fram till en kille som du väljer och kramar han... =)<3
HAHAHAHAHAHAH.. =) Vi hörs om en stund ♦

Singel......HAHAHAHA!

OLA GICK VIDARE!!!!!!!!!!!!!

Jag är lite överlycklig just nu. Hihi! Men låten är fett bra!

Synd bara att Singel-låten inte gick vidare...

Låten: "Jag är singel.. singel.. Jag är singel..singel!"

Efter:"Många har ringt in, när frispråkaren har sjungit. Och frågat om han är gift.. Nej han är singel!"

Jag tycker det är underbart roligt! Det är helt sjukt roligt! (: Jag älskar det

Inga vettiga inlägg idag, men ni överlever nog ♦


(=

Snart ska jag gå och klä på mig sedan ska jag och bror ner till aspis!

Ikväll ska jag vara hemma och kolla på melodifestivalen! Söta Ola är först ut! (=

Vi hörs

-SEE YOU LATER ALIGATER

- AFTER A WILE, CROCODILE  ♦


The Secret...

Godmorgon!
'
Just nu kollar jag på "The secret life of the american teenager"! Jag bara älskar det pogramet =)... Är lite efter med avsnitten, men aja!
Hoppas ni sovit gott och har en trevlig lördag
.
Se YAH! ♦
-
BTW: Laddade inte upp några bilder igår, för kamera sladden är borta... =(

Congratulations! <3

Grattis Farfar!!♥
-
Jag är väldigt irriterad, har ju städat- och som vanligt när jag har städat hittar jag I-N-G-E-N-T-I-N-G!
-
Idag träffa jag mina kära vänner på sture, de flesta iaf. Sen gick jag, Linnéa och Lovisa till konsum och sedan gick vi hem till Linnéa. Där vi tog väldigt heta bilder..=)
-
Melodifestivalen börjar imorgon!! Ola är först ut. Det gillas!♦

kortkort inlägg.

Idag slutade vi 5 i 1. Och snart ska jag gå till sture och möta söta ungarna! Lovisa och Linnéa.

Fett kul kommer vi nog att ha, bilder från dagen kommer ikväll. Hoppas jag! Nej nu måste jag städa klart, sen ska jag gå..

Vi hörs♦


Vettigt inlägg?..

Snart ska jag upp och städa!
Men nu kollar jag på one tree hill... (:
Jag sa något väldigt konstigt på en lektion, men kommer inte ihåg vad...  Sedan på teatern skulle jag vara helt klängig och allt.
Nej, jag är för trött för att skriva något vettigt, så jag ska gå och städa typ nu! Vi hörs♦

Tummen Upp VS Tummen Ner

Kör min egna variant av hiss/diss. Ni märker hur det går till (-;
Dock kommer det inte gå till som det gör sen.. aja (:

Kan förklara att i detta inlägg är (Y) =tummen upp och (N)= tummen ner. Skulle blivit annorlunda, men har inte bilderna och skit på datan isv... Puss

.


.
.

 

Söndags TV-kväll

Är en stor (Y) (tummen upp) En skön kväll innan skolan börjar igen, efter helgen. Bara krypa ner i soffan och kolla på TV. En skön upp laddning till veckan som kommer! (:

'

Cayote Ugly

(YY) Me like! En av världens bästa filmer. Så sjukt bra, rekommenderas starkt. Och killen som spelar Kevin O'donell, eller vad han nu än heter, är väldigt söt! Vilket gör att en bra film blir ännu bättre!

'

Folk som dissar

(N), Uch! Detta gillar jag verkligen INTE! Speciellt folk som man verkligen litar på, berättar allt för, ja ni fattar... Usch! Sure om man vill va själv med någon, ibland. Men om man håller på att gå ifrån, säger till andra hela tiden osv... Jag gillar det inte helt enkelt...

'

Mobiler som är sega

(N)!!! Jo, det kanske man kunde förstå. Jag hatar verkligen mobiler som är sega, de är jobbiga. Dock är min väldigt seg, men jag har absolut inte råkat tappat den lite.. nejnej! (=

'

Vara Sjuk

(N)Jag hatar det! Finns inget värre än att vara sjuk, baciller som virus! USCH.

Själv har jag verkligen svårt att vara sjuk, då jag måste försöka vara stilla. Dagarna efter när jag är frisk igen, har jag världens energi. Haha..

'

Folk som rå glor när man ramlat och gjort illa sig!

(N), Vad finns att gilla med detta? Inget. De flesta klämmer inte änns fram ett "Gick det bra?" utan bara står och garvar... Som gör saken ännu värre.

'

The Secret Life Of The American Teenager

(Y) Jag bara älskar den serien! Har kollat på en sida på datorn, men ligger nog efter för jag har inte sett på as länge (: men den är as gullig! Jag vill bara "naawwwii":a när man ser den.

'

Tyra Banks

(Y), hon är en av mina idoler just nu. Jag ser verkligen upp till henne. Enligt mig, väldigt bra förebild! Modell, har egen "talk show", alla 10000 "Americas Next Top Modell"- säsongerna, ni fattar. Hon sa förut att man måste äta och hon är emot anorexi osv..


Onsdag, vad trevligt?...

Hejssan!
Idag var jag tillbaka i skolan, även om jag hade lite ont i huvudet orkade jag inte sitta stilla. För Krävande! (:
Men iaf, mitt i musiken gick vi till Vasa hallen, för att kolla på handbolls match. Det årliga Gäddan- Sture. Inte så svårt att gissa vilka som vann.. eller? Jo! Såklart gäddan, bra jobbat!
Själv ramla jag på läktaren minst 10 gånger och alla glodde och skratta.. en gång gjorde jag en snygg vurpa i trappan. Smidigt värre, oohja! Vid 3 slutade matchen och jag och Linnéa drog först till konsum, sedan till Mariam för att lämna läxor och sen hem till mig.
Bra dag...(= Marre kommer till skolan imorgon fy vad jag saknat ungen. Har inte sett henne sedan idag, kom jag på nu... Upps.. (:
Puss Och Kram ♦

har varit sjuk.. =/

Hej förlåt att jag inte bloggat. Jag har varit sjuk, har fortfarande ont i huvudet =(
Så jag var iaf hemma idag, kollade på "Cayote Ugly". Igen. Hihi mer har jag nog inte gjort.
Ska till skolan imorgon tror jag, även om jag har ont i huvudet. Orkar inte vara hemma och still en till dag. Det är mycket mera jobbigt än vad folk tror att vara still, och ta det lugnt. Väldigt krävande, måste jag säga.
Sedan ska jag vara med Linnéa och Emily! :) <3333333 Love You 2!
Jag tycker att Mariam ska krya på sig, och bli frisk från denna sak hon har i halsen! Jag saknar dig :( <3
Hejdå, btw hiss/diss kommer inte upp förens ikväll eller imorgon. Vi får se Byye♦

RSS 2.0