Glömde... and a pic.!

Vi har lov nu. Glömde säga det, förut. Och jag glömde även säga att jag ska sova hos Lovisa, med henne och Emelie imorgon! Skoj på hög nivå. Fick även en tunika av Marres pappa(som är i Libanon, och då skicka han paket till Marre, då fick jag en tunika.) Tack. Jag älskar den. Seriöst. As snygg! Sen var det något mer. Men jag har glömt, så lägger kanske in det senare. Bjuder på en bild, pga att vi har LOV! Ta den med en nypa salt ;-)
'
Puss//S.♦

Min värsta mardröm...

Förlåt att jag inte bloggat sen i söndags. Men i måndags var jag i skolan och stallet, igår så va jag tvungen att plugga för matte provet vi hade idag.¨
'
Jag känner mig deppigare än deppigast! Kanske måste sluta rida... Ramla av i måndags, landa snett på h. fot och på v. knä. Dvs. samma knä som jag jämt skadar. Så kanske måste lägga av, iaf tills det blir bättre.... Min värsta mardröm har gått i uppfyllelse. Tänk, detta händer på riktigt. Jag kanske aldrig kommer få rida mer. Va i stallet, det som får mig bort från alla problem! Om jag rider, blir det inte på ridskola eller något sånt, tror jag. För jag måste kunna lägga av när det blir för mycket. Vi får se... Jag som skulle tävla på måndag, med älsklingen. That's not going to happen.
'
Ska gå och göra lite saker. Ta vara på det ni har, medan ni har det. Ta ingenting för givet- det lärde jag mig för länge sedan...
Btw: la den i den kategorin, för det är orättvist att jag inte får rida mer :'< //S. 

Ryktet går!

Godkväll!
'
Slänger in ett snabb inlägg. Då "Ryktet går" börjar om 3min. Ville bara säga godnatt, sov gott!
'
Ett svar som kommer förändra våra liv, kommer imorgon. Så håll min hand så slänger vi oss ut i det okända. Mamma, jag älskardig! //Sofia ♦

Tha pic.

Lovisa K. Linnéas hand.
EmelieN.
Jag. Mobba INTE min figur/hur jag står/min rygg&mage osv., ser helt konstigt o.O. Ser jag ut så där annars också? Aja, man ska vara NÖJD med sig själv!
Mer bilder kommer senare. Puss//S.♦

Bästbästbäst!

Igår blev bättre än bbäst! Tack girls, jag älskar er! ♥
Skriver nog om det senare!
'
Nu ska jag hämta min kamera så jag kan ladda in med bilder, puss//S.♦

Ändrade...

Ändrade planer.
Denice kommer hit istället. Senare kommer Marre, eller så möter vi henne. Något iaf!
Sen kommer antagligen de andra brudarna! Kort kommer senare. Jag ska ladda kameran, och radera pic. (-:

Nu ska jag gå och spela NHL, eller Sing Star. Kanske Gitar Hero. Vi får se. Kram och puss//Sofia.


Bad Romance.

Tjena! Ska snart gå ner till Mariam, för att fixa mig. Och flumma.

Senare möter vi nog upp några vid aspis, för att sedan vandra hem till mig. Sen tror jag kvällen ska spenderas med tjejerna! Vi får väll se, vad som händer. Men det ska bli roligt- för det har i alltid! Men jag är TAGGAD till tusen! It doesn't make a different if we're ready or not! HAH.

Senare ikväll är det ju Earth Hour, ska ni släcka lamporna? Tv, data osv? Om nej, varför inte? (-:

Nej, nu ska jag röra på mig. Ska fixa mig lite till, sen går jag ner till syster! Puss//S.

Dålig kvalite, jag vet (:


Lyckat;)

HAHA fail! Försökte logga in typ 100000 ggr, men så visade det sig att jag hade CAPS LOCK på. Så kan det gå.
Har storstädat och snart ska jag sätta mig framför tv:n för att vänta på att syster ska bli klar inne i duschen så att jag kan duscha. PUSS//S.♦

MEN ÅÅÅH!

Glömde säga att jag hade värsta oturen, PRECIS när jag skulle göra mål så blev det period paus -.-' (:


NHL!

Sitter och spelar NHL -07! Med bror och syster. Blev inte Hannah Montana, vi hade visst inte den kanalen ;//.

Aja, vi har det trevligt. Första gången jag spelar det. Och jag gjorde världens snyggaste mål! Sitter också och sjunger med till BON JOVI- just nu ;-)! IT'S MY LIFE!

Hoppas ni får lika trevlig kväll som jag.
Får bara trevligare om Färjestad vinner, bättre stämning här hemma då! Ni vet, hockey galen familj. FBK förlust= dålig stämning, FBK vinnst = BRA stämning :-) // Sofia! ♦


WIHIHIHII!

Tja!

Om tjugo minuter ska jag och bror och syster kolla på HANNAH MONTANA THE MOVIE! HAHA, men den är faktiskt fett bra! Jag tror iaf att de ska kolla med mig, om de inte ska kolla på hockey. :)

Puss och hej, slänger kanske in ett inlägg om dagen, men inte säkert... (-:

 //S. ♦

Nej, det är jag som är Sten....

Tre pojkar hamnar hos rektorn:
- Vad har du gjort? frågar rektorn den förste.
- Kastat sten i vattnet.
- Hmm, det var ju inte så farligt.
-Och vad har du gjort då? frågar rektorn den andre.

- Jag har kastat sten i vattnet.
- Och du har förstås också kastat sten
i vattnet? ,frågar rektorn den tredje.
- Nej, det är jag som är Sten
.

-------------------------------------

Lars Ström tog en tur med sin nya elbil.
Plötsligt fick han sladd, tappade kontakten och slog en volt.

-------------------------------------

- Vad heter du lille vän?
- Tom.
- Är det efter pappa?
- Nej, efter hans plånbok


------------------------------------

Vilken snygg ögonskugga du har. Vad är det för märke?
- Varuhusets nya svängdörr...



HAHAHAHAHAHAHA! Det tyckte jag var kul. 1,2&4 var bäst. 3an tog jag med för andras humor:-)

Tyckte ni det var lika roligt som jag? Skulle kännas bra om det är någon mer, som har lika dålig-bra?!- humor som jag! (:


Sånt borde inte få hända!



Usch, tänk er vad som händer i världen, detta är bara en händele av alla 100000000 som händer VARJE DAG!

Sjukt, fyfan för henne! Stackars ungar-obs att det bara är en unge på videon, de andra är i skolan/dagis. Tänk att få leva med detta resten av sitt liv. Stackars familj, och de andra familjer som blivit skadade på samma sätt.

Vart är världen på väg?

Vi är Bäst! (-:

Jag glömde att säga att jag och Malin, fick 55/62 på fysik provet. 1 ifrån att få mvg... urghh. Så vi fick VG+. Va inte svartsjuka sötnosar, det passar er inte :) //S.♦

We Love it!

Hejssan!

Idag hände typ ingenting. Eller jo, jag hade världens pms (Intressant, jag vet!). Sen kollade vi på film på engelskan. "White Chiks". Eller ja, vi kollade på fortsättningen.

Sen gick jag till sture! Väntade i ca 5 min. och då kom 6JK. Det var trevligt. Sen tvinga Linnea, Emily och Lovisa O att jag och Linnea skulle hem till mig. Inte lika trevligt.

Jag och Linnea kollade på slutet på THE PROPOSAL! För vi älskar't. Sen gick vi på promenix. Så gjorde vi en massa mer.

ECLIPSE POSTERN (kom ut igår.):  TRYCK PÅ DEN FÖR ATT FÅ DEN STÖRRE!

Jag längtar, seriöst jag håller på att dö av längtan! Snart är det JUNII... Vi får väll hoppas att jag överlever så länge ;-)

//S.♦

Erikk Tha Grönwall! <3

4 Juli, Parken Zoo?!
Köpingsmässan 29 Augusti?!

Jag HOPPAS det! :-) Erik Grönwall, you know. Den 2 Juni kommer hans 2dra album ut! Jag längtar. Och redan den 19/4 släpps "Crash and Burn" ut.
 

Ska köpas! :) //S.♦

Det gick inte så bra...;(

Okej, det gick inte så bra som jag trott. Så får be min bästavän/syster att fixa designen. Eller så försöker jag i veckan. Imorgon har jag ridprov och ska leda! :-)

Me liiiikke! //Sofia♦

Upp/Ner...




      Vår!

 Jag älskar våren, inte för varmt, inte för kallt. Man fryser inte så fort man sätter foten utanföör dörren. Ljusare och längre dagar. Men inte lika mycket mygg och småkryp som på sommaren. Sköna och långa vårpromenader ser jag fram emot! :)


   Saker som påminer om dåliga saker.
   
Speciellt musik. Jag menar, man kanske vill lysna på en låt som är über bra. Men så blir man nere för det påminer om tex. dåliga minnen eller en/flera person/er. Nej, det är irriterande, rent ut sagt. Ska man lyssna på musik, vill man oftast bli glad!



Blir bara 2 idag, ska försöka fixa med designen istället. Och klockan sju är det gOSSIPgIRL! HAHA vad fail det såg ut. Aja. Pusspuss så länge! //S.♦


(-:

Snöar. IGEN! Jag vill ha vår, kärakärakära vår.
Trött på vinter. Det tror jag vi alla är.
'
Känner inget liv i mig. Som om jag vore helt död. That totally sucks! Jag hatar den jag blivit- totalt beroende av andra. Mina föräldrar uppfostrade mig inte så. Jag är så besviken. Men det är ingen som kan ändra på mig. Bara jag som kan ändra på mig själv. So it's upp to me, now.
'
Byye//S.B.♦

Hittade lite...

Kollar på lite kläder från Nelly och Gina Tricot. Hittade mycket kläder, som jag vill ha! Själv tycker jag de var jätte söta/snygga och ska försöka övertyga mina söta föräldrar om att jag ska få lite av kläderna. (:

Nadia Dress SEK 449, Mango - NELLY.COM   Darally Dress SEK 695, Diesel - NELLY.COM   

        

Orkade bara lägga upp de, det fanns många fina saker... Kolla själva! (-:

Ska sova på saken, sedan får vi se vad det blir. Om det blir något. Om jag köper kanske jag tar något annat... Men jag är rätt säker på att jag vill ha den första tunikan/klänningen , kavaj-liknande saken(HAHA), "There are no rules"- tröjan/cardigan. Andra tunikan/klänningen är jag halv säker. Sen vill jag ha någon av de jeans jackorna! Vet inte om jag ska köpa den 1 eller 2.

Vår väder.. eller?

Godermorgon!

Snart ska jag ut i det finfina "vår" vädret.  Med bästavän.

Sen vet jag inte vad jag gör sen. Men nu ska jag till aspis och möta bästavän!

Fixar designen senare! //S.♦

:-)

People Always leave....



Funderar på att göra en ny blogg eller ha en "inriktning" på denna blogg. Jag menar så att jag har något ämne jag skriver om. Fattar ni? Har ni några förslag? Släng in en kommentar isf! :-)

Vad är det för fel?

Hejssan, nu somnar jag snart. Seriöst.

Jag har lackat loss för jag bara kunnat tagit ca 11 bilder med min kamera de senaste dagarna. Vad gör Mariam idag? Jo, hon frågar "är minneskortet i då?" Ja, det är det, svarar jag, men kollar endå. De var de smartaste och snällaste någon sagt till mig. Så glad jag blev sen! För då kunde jag ta kort igen :).

På engelskan började vi kolla på film, "White Chiks". Den va rolig! Sen hade vi Kemi och Matte. Kemin gick sådär men matten gick väldigt bra, tror jag.

Vi va på Sicilia (stavning?) och åt på håltimmen/lunchen. Så kul vi hade, bara jag och bästastevän! Det var länge sen, det bara va hon och jag. Kul med andra, men ibland är det skönt att vara själva, så man kan snacka om allt och lite till. Ni vet, sånt som bara en fattar, den "en" är Marre, min syster! ♥

Så vi skratta, de som jobbar där kollade jätte konstigt på oss! Började nästan tro att det var något fel på oss. Men jag kom på, att det är inte oss det är fel på. Utan de! Sen skämde vi ut oss, tog kort och en massa mer! Senare gick vi tillbaka till skolan, för att ha b-språk. VI SJÖNG PÅ FRANSKA! Omg. Så fint det lät. HAHA, jag kan inte sjunga ;s. Sen va vi kvar lite i skolan, sen gick vi hemmåt. När jag kom hem så fick jag helt plötsligt lust att börja skotta. Så det har jag gjort i ca 2 timmar, och nu håller jag på att dö.

Puss och hej, leverpastej! ♦

2 timmar, att göra...

Idag på bilden ägde! Vår grupp är bäst. HAHA, va bara jag, Patrik, Marre och Dennis i grupp 1(vår grupp). Och ja.. man kan säga att vi va jätte dukiga... Elllllllllerr?! :-) Orkar inte berätta, men ni skulle vart med!

Efter skolan mötte jag Linnéa och vi drog hem till mig, vi gick även med Robine. Trevligt. Hemma hos mig så spelade vi MARIOKART (The Love Of My Life!) och så gjorde vi pannkakor. Nej, de va inte så lyckade. Hihi. Men några var faktiskt prima! Btw så tog det oss ca 2 timmar att göra pannkakorna! 2TIMMAR! =)

Sedan gjorde vi en massa mer....

Nu sitter jag här och funderar. //S.♦

R.I.P.

Hej...
Igår bloggade jag inte, för jag hann inte... :)

Igår, var det 2 år sen... Max och Saga blev mördade. R.I.P. Så hemskt. Fin cermoni de höll, i tisdags eller onsdags. Detta skakade hela Arboga, hela sverige. Och även en del av Europa tror jag. Hur kan man mörda 2 stackars oskyldiga barn? Och försöka mörda en oskyldig mamma, tjej/sambo(?) till sitt ex. ...

Får väll hoppas att det går bra för de nu. Att det blir bättre, jag förstår att det kanske aldrig blir det... Och jag önskar även lycka till, till alla som kände de/känner. Och jag önskar att de får sin rättvisa till slut.

Det tycker jag de ska få. Det MÅSTE de få, annars fyfan för allt! Och än en gång, Vila i frid Max och Saga! //S.♦

Mymymymy!

Tjena!

Orkar inte berätta om igår, men kan säga att jag gjorde illa mig =(. HAHAHA, otippat? Har fortfarande ont, men det är inte så farligt. Och...My var den BÄSTA hästen igår! Enligt ALLA(jag red henne (: )! Men för mig är hon alltid den bästa hästen ;-). Hon var jättejättejätte duktig! Och när de andra hästarna börja skena/as snabb galopp så stod hon still och bara "Va? Vad händer? Ska jag reagera?" Hon såg ut som om hon tänkte det. Det var gulligt!

D.v.s. att hon gjorde som man skulle. Och hon blev knappt inte alls sur någon gång. :--) Jag älskar henne! Sååååååååååååååååååååååååååååå mycket -och mycketmycket mer.

Nu sitter jag och kollar på "Daiting in the dark". För en stund sen åkte Jonna hem, vi mötes vid sju typ. Det var trevligt! Innan det åt jag, och före det var jag hos farmor. Och åt kakor, bullar och gjorde läxor. Skolan vill jag Inte änns prata om, kan säga att vi gjorde prov. Jag gjorde med Malin... tror det gick bra.

Aja, pusspuss//Blixt. S. ♦

Sleepless, Out Of The Blue ♥

Lägger in två videor istället idag, eftersom vi har fysik prov imorgon och jag har inte tid att skriva om dagen. Gör det imorgon om jag hinner... Nu måste jag plugga, kommer faila! Puss på er ♥
Eric Saade- Sleepless. ♥
What's Up- Out Of The Blue♥ (Innan Eric slutade)
// Sofia ♦

Turn Right...



Turn Right- Jonas Brothers (The Love Band Of My Life, de enda som inte lämnar....)♥ Längtar tills de kommer till Sverige. Eller så åker jag till England när de kommer dit. Vi får väll se.. :)



:-) Ska få bilderna från Marre sen. Då lägger jag nog upp de. Puss//Sofia. ♦

Svar till Lovisas kommentar...

Svar till Lovisa"Bob"s kommentar förut:

Lovisa: " amerikans, innte armenikansk XD
             idiot barn ! XD <3
"

Jag kan säga att jag inte är amrekansk, jag har ursprung från arminien, okej jag tror inte det var det, men något konstigt land som jag inte kommer ihåg vad det heter.

Kan ju säga iaf att det var där turkarna mördade fler människor(armeniska människor) än tyskarna dödade judar under andra världs kriget. Då min mormors(detta hände innan hon var född, min mormor asså) familj bodde där. Det var bara min mormorsmor och min mormorsfar som hann fly i min släkt.. de andra, ja vi får väll hoppas att de har det bra vart de nu än är! R.I.P. ... Sen så hade vi/de ju sådan *host* tur *host* att när min mormor bodde i Grekland, under andra världskriget att min mormors alla vänner vart mördade, tyskarna hade blivit arga för något...

Sen har det hänt en massa mer, men det ska jag inte gå in på. Snart ska lägga upp det jag lovade i ett inlägg igår. :-) // S.♦

Tack för dagen!

Tja.

Idag va jag med Marre, vi gjorde massor. Så vi flummade! Va i aspis i minst en timme.... HAHAHAHAHAH! Sen var vi otroligt konstiga och ja... normala? Inte direkt det ord jag personligen skulle använda, men men.

Sen vi d 6 åkte hon hem. Nu sitter jag och kollar på GG och i pauserna så kollar jag på TVD... hihi, normal jag är! :)

Nu bbörjar det igen pussiis!



Du är så vacker utan spakel, att du inte kan förstå,
Ju mer du kladdar ju mer du sabbar.
Slå dig fri och gå....

                                                                            Puss//S.B. ♦

Give me spring...

Såg ni melodifestivalen igår?
Enligt mig vann FEL! Aja, inte så mycket man  kan göra åt nu... ;-)

Inatt drömde jag om att jag sa typ "Åååh jag vill ha sommar!" Då tror jag det var min syrra som sa "Men Sofia?! Det är ju sommar!" Och det var snödriver, och lite gräs på vissa ställen. Då gick jag ut och sola, sen skulle vi åka och bada, men då var det is på vattnet. Så vi typ gjorde ett håll och bada.. Hmm.. jag tror*host* jag längtar efter sommaren!

Nu tycker jag det räcker med vinter. Jag vill ha vår och sommar.

Och jag antar att alla andra också tycker det ;-)

Jag har även.....

Jag fick reda på under maten att jag har armenikanskt(heter det så;s) ursprung också(min mormors mamma var armenikans eller något sånt)... lite dåliga saker fick jag även reda på. FYFAN! Det är bara för Hemskt ;'(... Men inget man kan göra åt nu. It's to late...

Lägger upp de imorgon istället, då jag tänker fixa min design också. För den går mig på närverna, för man ser inte hela klippen!

Aja, syster ska ha datorn nu. Och jag ska väll hitta på något annat ;-)
Kanske skriver mer ikväll.. men är inte helt 100%.
Ska ju kolla på melodifestivals finalen!

Ha en bra kväll! Puss&Kram // S.B.♦


"Exclusive Sneek Peek"

Från Eclipse, jag vet att jag lagt in en del redan. Men jag är lite av ett "The Twilight Saga"-fan. Senare lägger jag upp en Jonas Brothers musikvideo (♥) och några bilder.. men nu ska jag äta! :-)
 

//S.♦

Don't do this again...

Wait for me! Please don't leave me here again. It was so hard for me to move on whitout you...

Melodifestivalen om några timmar! Vad tycker ni om det? Finalen. I can't wait...
Snart ska jag äta tacos, jag känner mig väldigt väldigt nyttig.. HAHA! Vilket skämt ;-)

Mycket viktigt inlägg (-: //S.♦

-Gott Skratt Förlänger Livet!

Tja!
Sitter och chattar med mina gullungar, Linnéa och Emily. Mycketmycket trevligt.
Idag ska jag nog plugga eller något.
Jag och syster är roligast, om ni vill veta! Tar lite roliga webbcam bilder. HAHA! Nej, jag skulle inte lägga upp de här what so ever. :)  Kan dock bjuda på denna bild:
  
Kanske ändrar mig, kanske lägger upp resten av bilderna. Ni får se ;-)

Om Igår: jag passade som sagt broder och det gick perfa! Vi byggde koja och vred tvn så vi skulle se, sen gjorde vi popcorn och satte på "Katten Gustav" (ja, jag älskar den filmen, oftast :-) ), jag känner mig lite väll failad då jag somna, typ nästan vid slutet, men jag smsa medans jag sov. Sen vakna jag igen, då jag hörde "slutsången" och efter texterna rullade förbi på tvn. Kollade till bror, och han sov han också.  Då kunde jag lika gärna sätta på datorn, eftersom jag kände att jag ville vara vaken tills mamma och pappa kom hem igen. I fall något skulle hända.

Jag tog lite glass och chattade med Linnéa.. :) somnade vid halv ett tror jag.

// S. ♦

FREDAGSMYS! =)

Tyckte att förra inlägget var lite deppigt. Så gör ett till!

"Nu är det fredagsmys,
om det så är det sista jag gör.
Nu är det fredagsmys,
hoppas inte föräldrarna stör..."

JA DET ÄR FREDAG! Ska vara barnvakt idag. I need moneey! Troligen ska jag också kolla på New Moon (igen) och så ska vi käka pizza. Jag har vart pommes sugen hela dagen, så jag vart tvungen att ringa pappa och fråga om vi kunde käka pizza idag. Hahaha!

Måste även plugga, men tar det på söndag, eller imorgon. Nu ska jag återgå till det jag gjorde förut, inget. Jag har ett väldigt kul liv måste jag erkänna.





Puss/ S. ♦

Ola Svensson!

Hej. Jag mår skit. Jag hatar sjukhus, för de är sega.

Kan inte konsentrera mig... fick höra ett DÅLIGT rykte i skolan idag. Hoppas det INTE är sant! 'Cause then my hole world will go under, I'm nearly there...

" All our senses come together
When we get it to the music
It's lifting us up

Give me love in stereo, give me more of the attraction
Cause I'm dying for some more
Whoo oo oo
Give me love in stereo, give me total satisfaction
Cause I gotta have it all..."

Jag älskar den låten, gammal, men bäst. Får mig på lite bättre humör ^^.



Som ni märkte/märker sitter jag och lyssnar på Olas låtar. Jag älskar han! Hihi, han får mig på bättre humör. :)

Jag är trött. "/ // SoFiA tHa BlIxT. ♦

Kladdis...

Sitter här och äter kladdkaka! Mums!
Sen kollar jag på trailern (eclipse, som jag la upp i förra inlägget) och ska plugga. urk! Ska inte färga håret idag, Linnéa är sjuk :( Krya baby! Så jag KANSKE ska göra det imorgon istället :-)
'
Sen har det bara hänt det vanliga. MEN VET NI VAD? TVD är på ikväll! YES äntligen. Puss på er alla(:♦

Nu är den..

UTE! :-D Eclipse trailern! WOOHO. Jag älskar den. Och här är den som jag lovade:
//Sofia♦

1 jävla år. Ni var inte änns värda det!

"I am gonna fight for you, till your heart stop beatting..."

Har kollat på trailern ett antal gånger, ja! Haha, här nördar man på hög nivå.
Idag så har jag faktiskt inte gjort så mycket, först skulle jag va med Linnéa, men hon ble sjuk :(. Krya! Sen så skulle jag hem, men så bestämde jag och Mathilda att vi skulle va. Sen fick jag as ont i huvudet och orkade inte, så jag drog hem efter skolan och vila.

Nu är det gjort, vilken befrielse. 1 jävla år. 1ÅR! Nu räckte det! Nu är vi fria gumman, äntligen! Jag känner mig så glad och jag bryr mig inte vad någon tycker, ENOUGH IS ENOUGH! Man orkar inte hur länge som helst. Kan dock säga att jag känner BEFRIELSE! Ska tilläga att GIRLS RULES! Låt ingen, INGEN, ta över dig, som de gjorde för oss. Det lönnar sig aldrig, det blev som en berg-och-dalbana, sure livet är så. Men det här var värre. Jag och gumman började bråka mera, och en massa skit. Samtidigt som jag är glad över att de var i våra liv. *Betoning på VAR* Det gjorde oss delvis närmare, jag och bv. Men nu är det ÄNTLIGEN över, jag är så sjukt otroligt glad =D<3

Bästa vän, jag älskar dig! Tack för allt.
Det känns bevisat, om och om igen att du och jag ska vara bvs för alltid.
Se där, det har hänt igen. It's proved.
Du är som min syster. Och hjälper mig, med allt.
Jag älskar dig och kommer alltid finnas här för dig.
Ily!

Ska också passa på att säga TACK! Till alla som hjälpt mig igenom detta. TACKTACKTUSENTACK! ♥♦


Eclipce Trailer!

Tja mina söta vänner!

Eclipce trailern är ute! Ja, jag är jätte glad över det. Dock är den bara 10 sek. Snart kommer hela trailern ut, jag lägger upp den då såklart! (-:



Visst ser den spännande ut! Ljug inte, ni tyckte också om den. Visst har jag rätt! (:

Jag älskar den och längtar verkligen till juni, då den kommer ut på bio. Jag har redan bestämt mig, jag SKA på premiären, om... det inte är 15 års gräns. Men isf blir jag sur, arg och helt vansinig! ;-)

100309, 20:58. Grattis!

Tjena!

Vet ni vad jag kom på? En tjej, som kallar sig "mitt samvete" fyller år idag! Grattis till dig, HAHA det var över ett år sen hon kommentera min bdb, men det kom jag ihåg.(-:

Idag slutade vi 10 över 3 istället för 5 i 4! HAPPY SOFIA! Efter den jävla tekniken. Förut sa han (läraren) :
Läraren: "Ja, så här kan du inte göra..."
Jag: "Nehe? Hur ska jag göra då?"
L: "Såhär kan du göra, ja så kan du göra"

Vad säger han nu? Just precis. Att jag INTE kan göra så. Det blev en väldigt *host* glad *host* Sofia! Nu ska jag plugga, I think. So-imorgon, Franska- torsdag & Fysik prov på tisdag nästa vecka.

Förstår? HAH! Knappast...

Tjena.
Sitter och kollar på "Stjärnkockarna"! Dagen idag har varit sådär... Allt ramlar ihop med en och samma gång. Nu är det inte bara med familjen som det är problem med, utan med kompisarna, bästa vännerna osv...  Urk!

Inte nog med att jag inte kunnat konsentrera mig idag(pga vissa skäl) så blir det Värre imorgon. Kände mig som värsta zombien, idag. Men jag är rädd, ja det är sant. Jag-är-rädd! Prata med någon? Nej, det är svårare än det låter. Ingen förstår, ingen vet hur jag känner. Hur ska jag då försöka prata med någon om den inte förstår? Det är jobbigt, väldigt jobbigt. Orkar inte änns försöka längre, pallar inte få mera "det kommer ordna sig, jag FÖRSTÅR hur du känner" osv... HAHA! VÄRLDENS SKÄMT! Hur kan de förstå hur jag känner när de inte vart i samma situation? Det är Omöjligt. O-M-Ö-J-L-I-G-T! Sätt er i samma situation och kolla i fall ni säger det samma. Jag tror inte ni skulle ha gjort det. Because this is not a game, you can't stop it when you want to. You have to live whit it, what you could have change...you can't, not anymore.

Iaf så på torsdag blir jag svarthårig! :-) WOOHOOO!! Tänk er, jag- Svarthårig! Svårt att föreställa sig? Njo, lite, ganska, okejokej mycket. Lägger upp en bild från onsdagen och en bild från när jag färgat det. Nej, det är inte jag som ska färga det, utan Titti(Linnéas mammiii). Är väldigt tacksam  för det (-:

//Den rosa coola pandan, Pussar och Kyssar till folket!! ♥ ♦

Kollar på..... igen(-:

Bella: "Hey, Jasper it's not fair whit the mood control thing!"
Jasper: "Sorry, haaaaapppy..." någon sek senare "nerver mind!"
*Alice och Jasper går iväg*
Edward: "You can't trust vampires..."
'
Kollar på New Moon-igen. Jag älskar filmen lika mycket som 1an! (-: Nej nu ska jag fortsätta, och senare blir det GG (Gossip Girl) vi hörs
= En mycket glad Sofia! ♦

11.39

Tja!
Som ni kanske förstod förut, så tycker jag att Fel låtar gick vidare till globen. Helt fel.. Aja, inget man kan göra åt det!

Just nu kollar jag på "Summerland". Skriver snart igen! ♦


='(

:'(
NEEJJJ! Detta får inte vara sant! Fick nyss reda på att Andreas Lundsteadt är döende. Ni vet han i Alcazar... Så de kanske(nästan helt säkert) inte ska vara med i melodifestivalen nästa år. Tänk er, melodifestival UTAN ALCAZAR. Shit! Det går inte... USCH FY DUMMA TANKE!

Blir väldigt deprimerad. Han verkar dock vara väldigt glad, kan inte vara svårt att veta att man kan dö, nästan när som helst...

Har dock lite roligt fakta: Jag och han(Andreas) har lika dana byxor! =D

URRRRK! Att de inte gick vidare är FÖRFÄRLIGT! Usch, det är jätte dåligt. Vart är vi på väg Sverige? Ballader hela skiten! Då vet man vad man ska ta med till soffan nästa lördag- täcke och kudde, nästan helt säker på att jag kommer somna. Sverige, är detta vad vi vill visa resten av världen? Sure, det är inget fel på ballader. Men trodde Sverige gillade mer popigt, schlager, som man kan dansa till osv.

Eller vill vi bara visa att vi gillar ballader för övriga världen, när vi egentligen gillar låtar med fart i, bara för att vara lite "fina"? Det är den stora frågan...

wohooo!

Tja.
Har varit med Marre, vi va ute och jag blev fottad (av Marre). Sen köpte vi chips och glass, mums!
Bilder tror jag kommer upp när jag laddat in de och Marre fått fixa de lite (-:

Marre, jag vill bara säga tack. Du finns där jämt, jämt och ständigt.
Du får mig hålla både humöret och modet uppe. Syster, bästa vän, "pappa" och tvilling.

Jag älskar dig. Dig kan man INTE besriva med ord!

//S.B.♦

Tröjan...

Slänger in 2 bilder, från igår!


Älskade tröjan jag köpte igår! 249:-  I Love It!♥


Jag och Linnéa ♥

// S.♦

Kameran...

Tjena!
Just nu checkar jag lite modellbloggar. Jag vill byta plats med de, fss! Min stora stora drömm. Modell, tänk att vara en... Resa, castingar, stå framför kameran... 

I första hand vill jag bli modell, sen skådis. Men som jag sagt innan så ska jag utbilda mig till något annat, för att vara modell/skådis kan helt plötsligt ta slut.

Kommer ta upp det här mera senare, men nu snart ska jag ut. //S.♦

Jag dör snart...

Tjena!
Har vart och sett ALICE IN UNDERLAND nu =D

Jag har ingen lust att skriva. Det har hänt lite grejs, jo tack. Jag vet det händer en massa för mig just nu. Urk, vi får väll hoppas att det snart är över.

Bilder och allt kommer imorgon- I hope...

Om det fortsätter i detta tempo, vad kommer finnas kvar av mig?
Imorgon, kommer jag finnas? Kommer jag orka med allt?
Nästa år, hur är det då? Är det bättre? Sämre? Lika dåligt?
Hur kan jag klara mig ur detta, när allt jag känner till- och älskar- försvinner?
Livet är svårt, det vet jag redan. Men är  det inte menningen att det ska bli lätt sedan?...♦

Vart i Örebrrooo!

Tja, kom hem från Örebro för en halvtimme sen.
I Örebro köpte jag: "collige" tröja(bild kmr sen) och svarthårfärg, ville köpa massa mer.. men blev inte så(-: Sen hände en massa mer, skriver imorgon eller ikväll.
'
Ikväll ska jag och Linnéa gå på bio! Vi ska kolla på "Alice i underlandet" ni vet den med Johnny Depp.
.
Byye//S. ♦

Är hos Linnéa nu....

Tjululu!
Sitter här hos Linnéa och vi för övrigt är väldigt väldigt väldigt ehm... osmarta?! HAHA
En bit av min "smarthets" period:

Jag: "Det är ju.. han, i min paralelklass.. du vet."
Linnéa: "Nej..."
Jag: " Men...har du en ordbok?"
(Menade skolkatalog xD)

En bit av Linnéas "smarthets" period;

Linnéa: "Han?"
Jag: "Nej."
Linnéa: "Han?"
Jag: "Ja..."
Linnéa: "Aha...ÄR DET HAN?"

HAHA! Ja, vi är allt smarta. :-). Senare ska vi kolla på film och äta tacos! Mums. Vi hörs imorgon/senare ikväll. Puss, hoppas ni får en rolig kväll. ADJÖ säger Linnéa. Älskar dig bässta veeeeeen♥

Btw så åker vi till Örebbruu imorgon! :-)♦


Sover hos...

Hellu.
'
Snart ska jag gå och göra mig klar, sedan efter ett tag skjutsar pappa ner mig till Linnéa. Ska sova där ikväll, sen imorgon ska vi till Örebro!
Nu ska jag gå och äta något, sen ska jag göra mig klar, vi hörs! ♦

Ingen GLEE?!? :-(

Nyss skrev Linnéa att Glee har slutat. Då kom jag ihåg det, att det var sesongsaslutning förra veckan =(. Så jag ska kolla på VD ist, tror jag... Kanske ska sova hos Linnéa också! Trevligt, dock vet man aldrig vad vi hittar på    (-:...

Jag är väldigt smart, glömmer jämt bort att byggarna är här- så jag sjunger skit högt och falskt (ibland gör jag det värre bara för skojs skull). HAHA! Stackars byggare :-(

 ♥ ♦


It's thursday morning, again...

Hejsan!

Idag ska jag hitta på något med Linnéa-tror jag, och kanske några mer?! Bra att jag har koll på läget... Idag är det Glee och VD, dock ska jag kolla på Glee(tror jag). För VD går på repris imorgon. Och finns på datan.

Sen ska Marre fixa klart designen. Jag blev inte klar med den, pga vissa orsaker, hihi.

"Be my wife, marry me..." ♦


Broder är här...

...nej, inte Broder Daniel  :-). Önska jag hade en brossa som hette Daniel, då kunde man ju säga&skriva "Broder Daniel är här". För er som inte visste det är BD ett band.. Inget jag lyssnar på dock.

Godkväll
. Idag har jag vart med Mariam.

Nu sitter jag med min bror framför denna dator :-)
Vi har väldigt kul och lyssnar på massa musik! Nyss dunkade vi Erik Saades "Manboy", sen vare Olas "Unstoppoble" som gällde, sen tillbaka till "manboy". Sjunga det kan vi också- elllllllllllllllllerr? Men det skiter vi i, här sjungs det för fulla halsar.

:D <--- Oliver har precis lärt sig göra en sådan finfin gubbe, det är han väldigt stolt över! Bra jobbat bror. Hjärta har han också lärt sig göra ---> <3 :D
 
Vi bjussar på denna FINFINA bild, så snygga som vi är! Vi menar ingen är ju snyggare än oss där ;-)

God kväll// hetingarna Oliver och Sofia :-)♦


PICTURES från sommaren! (-:

Lägger in lite bilder(och text som förklarar och skit) från sommaren, som + till förra inlägget(-:
(om jag inte bloggar idag eller imorgon, är jag död. hEhE.)

 
Johanna och Linnéa, efter vi hade varit och bowlat. Saknar den dagen=(... "Det är ju ett konstverk" (-:


Jag. Mariam hade tagit lite kort när vi va, och hon har även gjort redigeringen. (-:  I remember that day..


Marre är Harry Potter och jag är Dath Wayder(stavning;s) blandat med cooling och emd(tha hat). En sommar dag när vi inte hade ngt att göra, vi åt ostbågar också. Hihi, vi va sååå busiga :-)


HAHAH Jag! Jo, är man i England och inte har något att göra och inget internett vad gör man då? Just det... :-)


Jag och lillasyster, Spidelmannen&Catwomen RULES! Ingen bild från en dag, utan massa ihopsatta och allt.

 
Systrar. Båda gjorda av Linnéa. När jag va i Karlstad I think, och när vi inte setts på as länge.


HAHA, Ja, vad kan man säga... Print screenat, och det är inte direkt efter varandra osv. och en del är inte med.. men ja. Jag och Marre kom i bråk med 2 andra tjejer, som var lite fega sen efter....


Stora syster och kusin, när mina kusiner hälsade påVi skulle gå neråt stan. :-)


"Kungen och Drottningen" När Lovisa O, Marre och jag va. Lovisa skjutsar Marre på cykeln, OLAGLIT TJEJER! :-)



Brodern min. På båten, tillbaka till Serige. Saknar England och alla släktingar, kompisar och allt =(

Sista bilden.. Jag älskar er alla!♥ Har en Massa mer att lägga upp, men pallar inte. Mer Englands bilder kommer nog också!  ♦

Sommar, jul, och sol '.'

Jag älskra lov! Men, vem gör inte det?
Åååh, jag vill ha julafton! Den är så mysig. Hela familjen, släkten och allt (nästan) är samlat. Sommar vill jag också ha! Höhö, vad ska ni hitta på i sommar?

Själv har jag ingen anning om vad jag ska hitta på. Hehe. :-)

Nu ska jag städa klart och sen ska jag äta. Efter ska jag hitta på något med Mariam. Någon som kan ge förslag? Sen någon gång, snart, ska jag och bebsen ha tjejkväll eller *host* Linnéa vad var det du kalla det? ♦


I Can't Get You're...

Pretty Little Face out of my mind.
Keeps me up at night, and I just can't lie.
It's NOT okay to feel this way,
I've been living in a place
Where Nothings right..


Godermorgon!

Hade ett väldigtväldigtväldigt skönt snack med mamma för någon timme sedan. Precis det jag behöde höra, sa hon. Fatta vilken lättnad!!

Btw: VI KOMMER ATT KUNNA DUSCHA IMORGON- i vår nya dusch, dock är den inte helt klar. Men nästan. :')

Idag ska jag va med Marre. Och nej, jag vet inte vad vi ska göra(-:♦

Jag vet inte, det kanske inte går...

Nejnejnej!

"This can't be happening
It's just not fair
Will someone someone wake me up
This is a nightmare"

Den texten stämmer in precis, just nu. Det är så orättvist, hon är värd så mycket bättre. V behöver dig, vi älskar dig, vi kommer gå under! Snälla, bli bättre. ARGH! Det är bara så fel. Nej, hon är inte död, det är mycket värre- känns det som, jag vet inte... Mardrömmen har vaknat igen, och jag är inte så säker att den går att stoppa den här gången...

Jo, nu kommer jag säkert bli lite off igen, eller så skriver jag väldigt många inlägg. Men ja... det händer en massa saker, och jag vet inte hur jag ska tackla det. Hur tar man det när man snackar med sin kärakära mor och hon säger att hon mår jätte bra, men man hör på rösten att hon ljuger?
Jag, vi, älskar dig. Please, don't go!

Sitter och lyssnar på Josh Golden, jag behöver något som får mig att må bättre... Kan också säga att texten där uppe "This can't be happening...." är från en av hans låtar- "This can't be happening", värd att lyssna på. :-)

Fick nyss ett samtal av min älskade mamma. Hon vet hur jag är, oroar mig för minsta lilla sak... Håller på att börja gråta, så ska nog gå och kolla på tv istället för att sitta här. Man inser inte riktigt vad man har, förens det håller på att försvinna, sakta.♦ 


L-å-t-a-r!

Lite låtar ;-)
-
Manboy- Erik Saade
Time for me 2 fly- Jonas Brothers
Unstoppeble- Ola Svensson
Who I am- Nick Jonas and the Administration
Joy to the world- Nick Jonas
Always- Erik Grönwall
'
(-: Kommer mer någon annan dag, ska snart möta upp Marre och sen ska vi komma hit och kolla på film och så! Sen ska jag till stallet, fun!
På fredag ska jag shoppa. Med Linnéa, systrarna, Bettys kompis Martina(som ska hälsa på(-:) och mammi. Kul!

Vad väljer jag? Ner vS Upp...

Mariokart!
'
Är ni förvånade? Helt ärligt?! Nej, trodde inte ni var det. Mariokart har jag nämnt i de senaste inläggen. Vad kan jag säga mer än att jag är beroende! =) Haha, vissa är beroende av droger, andra av alkohol. Men Sofia(den rosa pandan) är beroende av...... MARIOKART! :-)
'
NickJonas!
'
Han- och alla hans bröder(The Jonas Brothers ♥) är helt fantastiska. Har ni hört "Joy To The World"? Eller "Dear God"? (Båda av Nick Jonas.) "Please Be Mine", "FLy Whit Me", "That's Just The Way We Roll", "I am what I am", "Turn Right" är några(av jääääääääääääätte många) bra låtar av alla 3 bröder- s k The Jonas Broters/ Jonas Brothers. Deras musik är helt gudomlig. Synd att de inte kom förra året, till Sverige. Men jag har hört att de kanske ska komma i år. Hoppas det! Jag♥ Jonas Bros, hihi!
'
SD
'
Usch, fy och BLÄ! Nej, detta gillar jag INTE. Fattar inte ens att jag tar upp det. Men nej, nejnejnej! Jag är själv halvinvandrare, om man kan säga så. Ja, jag har svenskt medborgarskap och svensk pappa. Men, min mamma är engelsk och jag är född i England och har även engelsk medborgarskap. Några av mina närmsta kompisar är också invandrare, inte är de sämre för det! SD drar "alla över en kam"... USCH! - Det är min åsikt.
'
Flugor
'
Mitt på vintern också, euuw. Fick en fluga på min pizza i fredags, fick riva bort en bra bit och slänga.... De är rätt irriterande för den delen också, sommar som vinter. Flugor i drickan? Nej tack!
'
'
Nu ska jag fortsätta att göra något.. hehe, btw RIDNING IKVÄLL- taggtaggtaggA :-) ♦

Mmmmmmmmm...

...ariokart♥ Me!
Tja. Har inte bloggat så mycket, men ja... :-)
'
Just nu spelar jag MARIOKART! Jag älskar det, fart snabbhet OCH man måste styra- haha. Det går faktiskt as bra för mig, ligger 1:a :-D Kanske borde säga att MARIOKART är ett spel på wii & ds. As kul, tipsar verkligen om det.
'
Nej nu ska jag och min gubbe "Peache" tror jag hon heter(ja det är en tjej) återgå till spelet. Hejjs!  <-- Använd bild, jo tack jag vet :-)*ehum, ja min webb är inte så bra *host**♦

RSS 2.0